Bedrijfsvideo

Bedrijfsvideo laten maken

Bij Summit Marketing betaal je voor een bedrijfsvideo van 90 seconden slechts €495. Wij werken samen met video professionals die al jaren video’s maken voor zakelijke dienstverlening, MKB, horeca en retail.

Heb je al het besluit genomen om een bedrijfsvideo te laten maken? Super! Een bedrijfsvideo is bij uitstek geschikt om jouw publiek een gevoel te laten krijgen bij jouw bedrijf! 

Maak een keuze uit een van onze bedrijfsvideo pakketten, of lees daaronder verder over onze werkwijze.

Bedrijfsvideo door Summit Marketing

Leuk dat je een bedrijfsvideo laat maken! Wat komt er allemaal kijken bij het maken van een goede bedrijfsvideo? Het proces is als volgt uiteen te zetten:

  • Brainstormsessie
  • Maken van een script
  • Opstellen storyboard
  • Opname
  • Montage
  • Oplevering bedrijfsvideo

Omdat wij graag meedenken met jou als ondernemer hebben wij nog meer opties waarbij je voor een iets hoger bedrag meerdere bedrijfsvideo’s kunt laten maken. DIRECT AFSLUITEN

Ontvang 10% korting bij online afsluiten

Losse Bedrijfsvideo €495

Bedrijfsvideo All-In €795

Bel voor meer informatie

Extra bedrijfsvideo uit hetzelfde beeldmateriaal laten maken

Het is mogelijk om uit hetzelfde beeldmateriaal korte video’s te maken die ingezet kunnen worden op social media. De prijs hiervoor bedraagt € 39,95 per afgenomen video. 

Het is ook mogelijk om een dubbele video te schieten op de dag van filmen. Ben je van plan om over een aantal maanden een nieuwe video te willen tonen aan jouw publiek dan denken wij hier graag in mee. Ben je van plan om een nieuw product toe te voegen aan het assortiment of breid je werkzaamheden uit dan kun je bijvoorbeeld alvast een pitch laten filmen. Een losse pitch kost slechts €199. Deze prijs is voor het filmen en montage van de video.

Script voor uw bedrijfsvideo

Wij vragen je om zelf een script op te stellen. Het scheelt namelijk op de opnamedag wanneer je een bedrijfsvideo wil laten maken. Uiteraard zijn wij enorm flexibel en kunnen aan alle fronten meedenken. Een script laten maken door ons of je helemaal laten leiden door de cameraman op locatie vragen wij een bedrag van € 99,95 voor.

Opname beeldmateriaal

De cameraman komt bij jou op locatie met alle benodigdheden die nodig zijn voor een professionele bedrijfsvideo te laten maken in Almere. In onze vaste prijs van € 495,- zit 3 uur filmen op locatie. Dit is ruim voldoende om een goede bedrijfsvideo te laten maken. Indien mogelijk maken wij nog korte social media video’s die we naderhand geheel vrijblijvend aanbieden.

Beeldmateriaal klaar voor de toekomst

Wij denken graag mee met het laten maken van jouw bedrijfsvideo voor nu en de toekomst. Zo is het mogelijk om tegen een gereduceerd tarief van € 199,- een extra bedrijfsvideo te maken. Wij rekenen hiervoor 1 uur extra filmen inclusief de montage van uw extra bedrijfsvideo.

Video montage en muziek

Wij monteren jouw bedrijfsvideo altijd inclusief rechtenvrije muziek zodat je de video gerust op alle kanalen kunt delen. 

Productietijd

De productietijd van jouw bedrijfsvideo bedraagt 10 werkdagen, inclusief 1 gratis correctieronde.

lengte van de video

Wanneer u uw bedrijfsvideo wilt laten maken door Summit Marketing heeft u in het standaardpakket een video van maximaal 90 seconden. Wij adviseren u uw bedrijfsvideo echter altijd rond de 60 seconde te houden. Wanneer u een pitch heeft die langer nodig heeft is dit mogelijk omdat u uw publiek dan triggered door middel van uw tekst.

Voice-over voor jouw bedrijfsvideo

Voor een professionele voice-over rekenen wij eenmalig € 199,-. Onze specialist heeft veel ervaring met het overbrengen van de juiste boodschap. De eerste versie van de video kan hierdoor wel iets meer tijd in beslag nemen dan de 10 werkdagen productietijd, maar nooit langer dan 5 extra werkdagen.

Reiskosten

Binnen Almere: Gratis
Daarbuiten hanteren we een vaste kilometervergoeding van €0,20.

Prijs van een bedrijfsvideo door Summit Marketing

Je kunt bij Summit Marketing al een professionele bedrijfsvideo laten maken voor € 495,-. Advies op locatie van jouw script is gratis tenzij er een heel nieuw script moet worden gemaakt. Hiervoor rekenen wij € 99 en hiervoor volstaat een akkoord met onze cameraman.

Eigendom videobeelden

Na betaling van de factuur ben je volledig eigenaar van de bedrijfsvideo. 

Gratis advies gebruik video

Onze cameraman geeft op locatie advies hoe je jouw bedrijfsvideo het best kunt inzetten. Dit doen wij als service en dit wordt altijd enorm gewaardeerd. Vooral de visie vanuit zijn vakgebied kan erg handig zijn.

Meerdere Bedrijfsvideo’s laten maken

Weet je nu al dat je meerdere bedrijfsvideo’s wilt laten maken, dan gaan we graag het gesprek aan over de mogelijkheden. Neem nu contact op met onze sales director.

Scroll naar top