Zoekmachine Marketing voor MKB Bedrijven!

Conversie Optimalisatie

Conversie optimalisatie van Summit Marketing

Bij Summit Marketing weten we hoe belangrijk het is om een website perfect op te maken zodat de ervaring van uw websitebezoeker kan resulteren in een aanvraag. In plaats van een oude website up to date te brengen, krijg je bij een abonnement van ons altijd een nieuwe website met nieuwe en unieke relevante content. Geen groot éénmalige bedrag maar een eerlijke propositie.

In het basis abonnement zit dan ook altijd een stuk SEO marketing verwerkt. Waarom doet niemand anders dit? Omdat ze graag willen dat u meerdere producten afneemt. Bij Summit Marketing begrijpen we dat het belangrijk is om marketing/vindbaarheid te hebben bij uw website. Iedereen zal u na het maken van uw website vragen: Als u zo een mooie website heeft, wilt u vast ook dat deze wordt gevonden toch? Uiteraard, wij begrijpen dit en vindbaarheid is dan ook altijd onderdeel van ieder abonnement.

Waarom voegen wij altijd marketing toe aan uw website? Anders hebben we ook geen data om te analyseren en de conversie waar wij het over hebben te bewijzen. Iedere website die wij maken wordt maandelijks een SEMrush rapportage van gedraaid. Aan de hand van deze rapportage optimaliseren wij uw website. SEMrush is een betaalde dienst die ook in ieder abonnement zit. Alleen met deze rapportage kunnen wij voor u de concurrentie voor blijven.

Wilt u meer weten? Neem nu contact op.