Google Ads

Adverteren met Google Ads (SEA)

Bij Summit Online Marketing zien we adverteren bij Google Ads altijd als een waardevolle toevoeging op het totaalpakket van zoekmachine marketing. Wij zullen u nooit zomaar een losse SEA campagne verkopen. Waarom niet? Omdat wanneer uw website niet voldoet aan de overige eisen die uw klanten stellen aan een goede website, kan het zomaar zijn dat u water naar de zee aan het dragen bent. Elke click een emmer geld naar Google brengen zit naar onze mening niemand op te wachten.

In onze visie past adverteren bij Google Ads (PPC – Pay Per Click) volledig omdat het een hele belangrijke factor is in het slagen van een online marketing strategie. Maar zonder een goede converterende website is het niks, daarom zit er in ieder abonnement van Summit Online Marketing ook meteen een nieuwe website voor jouw bedrijf, die helemaal up to date is met relevante en unieke content.

Waarom kiezen voor een Google Ads campagne:

  • Google Ads conversie is 50% hoger dan organische zoekresultaten
  • Bij E-commerce is vaak de omzet dubbel zoveel als het budget van de advertentie
  • 90% van de internetgebruikers zien de Display Advertenties
  • 70% van de mobiele gebruikers belt via Mobile Ads

Bij elk pakket dat wij aanbieden, kun je een Google Ads campagne koppelen. We gaan dan samen met jou kijken naar de beste strategie en stellen vooraf de doelstellingen op, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan. Geen behoefte aan online adverteren, maar wel aan online vindbaarheid? Bekijk hier al onze SEO pakketten.

Niet goed, zeg volgende maand weer op, dat is onze garantie. Neem nu contact op.

Scroll naar top