Zoekmachine Optimalisatie

SEO Pakkketten van Summit Online Marketing voor ZZP en MKBZoekmachine Optimalisatie (SEO) door Summit Marketing

Zoekmachine optimalisatie is het verbeteren van websites, zodat deze hogere posities in de zoekresultaten behalen bij zoekmachines. Bij Google zijn de eerste resultaten altijd advertenties (Google Ads), de resultaten die daar onder staan, zijn de organische zoekresultaten.

Bij Summit Marketing gebruiken we SEMrush© voor het analyseren en verbeteren van de websites van onze klanten. Hierbij kijken we elke maand naar technische aspecten van de website en het optimaliseren van content.

Zoekmachines zoals Google en Bing werken met algoritmes om te bepalen welke websites voldoen aan de zoekopdrachten van de gebruikers. Wij controleren iedere maand jouw website op een groot aantal aandachtspunten.

Zoekmachine optimalisatie door Summit Marketing

Website Audit

Wij controleren jouw website elke maand op fouten. We checken jouw website op indexeerbaarheid, snelheid, beveiliging en interne links.

Position Tracking

Op welke zoektermen wil jij gevonden worden ten opzichte van jouw concurrentie? De speciale landingspagina’s worden elke maand getest en waar mogelijk verbeterd!

Linkbuilding

Na het in kaart brengen van jouw concurrenten,  maken we een plan waarbij we elke maand een aantal uur proberen om waardevolle links met andere websites uit te wisselen. Hierdoor stijgt de autoriteit van jouw website.

On Page SEO

Jouw website wordt natuurlijk maandelijks uitgebreid met nieuwe blogs, diensten of producten. Al deze nieuwe content moet worden gecheckt of deze voldoen aan de regels voor On Page SEO.

Brandmonitor

Elke maand ontvang je een overzicht met alle online vermeldingen van jouw bedrijf. Zo weet je waar jouw merk top of mind is en kun je daar actie op ondernemen!

Verschillende SEO Pakketten

Summit Marketing werkt met 3 verschillende standaardpakketten. Het instappakket is ons ALL-IN SEO Pakket 2. Met dit pakket gaan we jouw bedrijf op 2 zoektermen beter vindbaar maken. Wil je op meer zoektermen gevonden worden, dan hebben we het ALL-IN SEO pakket 5 en 10 voor je. Wil je dat we je complete online marketing strategie verzorgen, dan is er het Summit Pro SEO pakket.

Scroll naar top