Zoekmachine Marketing voor MKB Bedrijven!

SEO pakket

Icon voor alle SEO pakketten van Summit MarketingSEO Pakketten van Summit Online Marketing (Search Engine Optimization, zoekmachine optimalisatie)

Zoekmachine marketing is de basis voor elk bedrijf. Bij Summit Online Marketing bepaal jij welk bedrag je kwijt wilt zijn aan jouw vindbaarheid. We hebben 4 SEO pakketten, maar kunnen desgewenst een SEO pakket op maat maken speciaal voor jouw bedrijf.


Wij optimaliseren voor onze klanten daarom iedere maand de content waar nodig. Dit is gemiddeld op 50 punten. Waarom is dit? Dit is omdat de zoekmachine van Google slimmer wordt en het nodig is om altijd unieke en relevante content toe te voegen en te onderhouden. Met een abonnement van Summit Online Marketing bent u ervan verzekerd dat uw website en content up to date is.

Hoe kunnen wij dit verzekeren? Bij Summit Online Marketing betaald u per maand. Elk SEO Pakket is maandelijks opzegbaar. Elke maand ontvang je een rapportage van de ontwikkelingen van uw website en social media kanalen. Wij zien hierin uniek, samen zorgen dat jouw website hogerop bij Google komt, is onze primaire doelstelling. Dit voelt u in onze communicatie en snel genoeg ook met uw product of dienst. Een van de zekerheden bij Summit Marketing, geen grote éénmalige bedragen, maar waar voor uw geld.

Welke SEO pakketten zijn er voor jouw bedrijf?

Speciaal voor ZZP'ers en Starters
BASIC SEO

Stap voordelig in met ons Basic SEO pakket. Speciaal ontwikkeld voor ZZP’ers en Startups. Jouw SEO pakket upgraden kan altijd!

€99 per maand

Speciaal voor ZZP'ers en Starters
BASIC SEO+

Heel veel meer voor slechts €50! Kies ons Basic SEO+ pakket. Bij dit SEO pakket presteer je online als een professional!

€149 per maand

Professioneel & Betaalbaar
PRO SEO

Wij adviseren onze klanten om te kiezen voor het Pro SEO pakket, omdat je met dit pakket het meest uit jouw online marketing haalt.

€199 per maand

Speciaal voor MKB bedrijven
Summit Pro SEO

Kies voor het Summit Pro SEO pakket als je een online marketing bureau wilt, die altijd bereikbaar is en alles voor je doet!

€299 per maand