Zoekmachine Marketing voor MKB Bedrijven!

Webdesign

Webdesign door Summit Online Marketing

Bij Summit Online Marketing wordt uw website op maat gemaakt op basis van een bewezen WordPress template. Met WordPress worden miljoenen websites per jaar succesvol geïndexeerd bij de zoekmachines. Met een website van Summit Online Marketing bent u ervan verzekerd dat uw website volledig naar uw klant wordt gebouwd om zo de beste conversie te behalen.

Uw websitebezoeker beoordeeld uw website allereerst vanuit een vluchtige visuele scan. Beginnend bij de laadtijd van uw website. Daarom staat uw website altijd op onze eigen snelle server. Alleen op deze manier begint het bezoek van uw potentiële klant goed.

Omdat wij webdesign volgens deze regel maken, kan het zo zijn dat wij niet altijd naar uw smaak vragen. Maar wat is voor u belangrijker, uw smaak of de ervaring van uw klant? Wij gaan altijd uit van het laatste. Omdat wij altijd met een abonnement werken, is alle content altijd inclusief. Dit betekent voor u geen grote éénmalige investering, maar wel snel resultaat!

In het Basic SEO pakket zit dan ook altijd een stuk zoekmachine marketing verwerkt. Waarom doet niemand anders dit? Omdat ze graag willen dat u meerdere producten afneemt. Bij Summit Online Marketing begrijpen we dat het belangrijk is om marketing te hebben bij uw website. Iedereen zal u na het maken van uw website vragen: Als u zo een mooie website heeft, wilt u vast ook dat deze wordt gevonden toch? Uiteraard, wij begrijpen dit en vindbaarheid is dan ook altijd onderdeel ieder abonnement dat wij aanbieden. U bent dus met een abonnement altijd klaar voor uw gehele zoekmachine marketing.

Bent u ook toe aan een goede website die op alle vlakken altijd onderhouden is? Neem dan nu contact op.