Informatie over

Summit Online Marketing

Bij Summit Online Marketing staan we voor eerlijk zaken doen. Afspraak is afspraak is vanzelfsprekend en zit in ons DNA. Wij geven altijd persoonlijk advies en geven inzicht in de haalbaarheid van de gewenste resultaten.

Hoe vertaalt dit zich naar onze klanten?

Wij  bieden een SEO pakket die past bij jouw behoefte. Als het niet in een van onze SEO pakketten past, dan gaan we samen kijken naar wat jouw bedrijf nodig heeft. Aan de hand van een zeer uitgebreide Site Audit van SEMrush©, kunnen we de bestaande situatie goed in kaart brengen. 

Geen onnodige risico’s

Omdat je per maand kunt opzeggen, loop je geen enkel risico. Summit Online Marketing is de enige die werkt met maandelijks opzegbare SEO pakketten.

UITLEG VIDEO

Dit filmpje hebben we opgenomen speciaal om te laten zien, dat we naast no-nonsense SEO pakketten hebben, ook beschikken over een aardig dosis humor. Wil je weten hoe we jouw bedrijf kunnen helpen? Bel direct met Robin!

Werkwijze Summit Online Marketing

Hoe werken wij?

Summit Online Marketing hanteert een unieke en persoonlijke werkwijze.Samen met jou het dal in, om samen naar de top te klimmen! 

Summit Online Marketing werkt volgens een vaste planning om jouw website hoger in de zoekresultaten te krijgen. Onze SEO pakketten zijn afgestemd op behoeftes van ZZP’ers tot bedrijven met tientallen personeel.

Wat is SEO (Zoekmachine Optimalisatie) precies en hoe werkt Summit?

SEO (zoekmachine-optimalisatie) kun je het best zien als een aantal stappen in een proces die gezet kunnen worden om een domein (website) hoger in de zoekresultaten van zoekmachines te laten verschijnen. Heel veel mensen denken dat SEO iets ongrijpbaars is, maar zo zien wij dat niet.

Werkwijze Summit Online Marketing

Of je nu instapt met ons Basic SEO pakket, of voor ons Summit Pro SEO pakket, je krijgt van ons altijd persoonlijk advies op maat. We houden rekening met ieders budget. Zodra we starten, gaan we eerst de bestaande website – ervan uitgaande dat deze er is – onderzoeken. Wat is er al goed, wat kan beter? Heeft jouw bedrijf een nieuwe website nodig, kies dan voor het Basic+ SEO pakket en krijg een geheel nieuwe WordPress website erbij.

Plan van Aanpak

Daarna volgt een plan van aanpak die geheel op maat, conform het gekozen SEO pakket wordt samengesteld.

Optimalisatie

Summit Online Marketing monitort jouw website elke dag en we sturen waar nodig bij.

Direct een afspraak maken? Geen punt, klik en bel direct met sales director!