Zoekmachine Marketing voor MKB Bedrijven!

Anubis Almere

  • Anubis Almere

ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE VOOR ANUBIS ALMERE

Voor Dierenuitvaartcentrum Anubis Almere verzorgt Summit Online Marketing de regionale zoekmachine optimalisatie. We schreven teksten voor enkele landingspagina’s om regionaal beter gevonden te worden. Hierbij focussen we ons sterk op de zoektermen ‘Dierencrematorium [stad]’ en ‘Dierenbegraafplaats [stad]’. Op deze wijze komt Anubis Almere hoger in de zoekresultaten bij Google en andere zoekmachines. Uiteraard zullen we de bestaande WordPress website optimaliseren voor zoekmachines. Fouten en verbeteringen worden ook door ons gratis aangepakt.

On Page SEO

De bestaande website van Anubis Almere is in de basis prima. Echter wordt er aan een aantal voorwaarden voor zoekmachine optimalisatie niet voldaan. Het correct toepassen van het gebruik van afbeeldingen, goed leesbare teksten en een call to action ontbraken. Door de aanpak van Summit Online Marketing, zijn de landingspagina’s vrijwel allemaal op de eerste pagina van de zoekresultaten belandt.

Bekijk hier een van de landingspagina’s van Anubis Almere door Summit Online Marketing.

Benieuwd naar onze maatwerk zoekmachine optimalisatie mogelijkheden? Bekijk hier onze SEO pakketten.

Ben je op zoek naar een professionele partij met een persoonlijke aanpak? Neem nu contact op met onze Sales Director Robin Willemse.

Client: Anubis Almere

Category: SEO

Share Pin it

0 comments

Write a comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *