Online Marketing voor Nederlandse Bedrijven!

SEO

Website icon Summit Marketing uitbesteden Marketing

SEO door Summit Marketing (Search Engine Optimization)

Goede SEO marketing is moeilijk te omschrijven en is naar de mening van Summit Marketing al helemaal niet in een enkelvoudig product te stoppen. Om deze reden werken wij met pakketten die maandelijks opzegbaar zijn! Je betaald elke maand een klein bedrag, wij zorgen dat jouw website en social media volledig wordt verzorgd.


Wij optimaliseren voor onze klanten daarom iedere maand de content waar nodig. Dit is gemiddeld op 50 punten. Waarom is dit? Dit is omdat de zoekmachine van Google slimmer wordt en het nodig is om altijd unieke en relevante content toe te voegen en te onderhouden. Met een abonnement van Summit Marketing bent u ervan verzekerd dat uw website en content up to date is.

Hoe kunnen wij dit verzekeren? Bij Summit Marketing betaald u maandelijks een abonnement, welke maandelijks opzegbaar is. Elke maand ontvang je een rapportage van de ontwikkelingen van uw website en social media kanalen. Wij zien hierin uniek, samen zorgen dat jouw website hogerop bij Google komt, is onze primaire doelstelling. Dit voelt u in onze communicatie en snel genoeg ook met uw product of dienst. Een van de zekerheden bij Summit Marketing, geen grote éénmalige bedragen, maar waar voor uw geld.

Wacht niet langer en kijk hier welk Summit Pakket het best bij u past!