Social Media door Summit Online Marketing

Social media marketing door Summit Marketing

Gratis marketing via social media is niet meer weg te denken. De partijen waar u deze marketing wilt bedrijven doen dit uiteraard niet gratis. Feitje: FaceBook laat bijvoorbeeld uw post expres maar zien aan 6-8 procent van uw volgers, en dan moeten ze toevallig ook nog maar op dat moment kijken. Uiteraard weet iedereen op welke momenten er het beste een bericht kan worden gepost. Maar doet iedereen dit ook? De praktijk laat hele andere dingen zien en nog steeds wordt er niet goed omgesprongen met de mogelijkheden die er wel degelijk zijn.Zelf Social Media bedrijven of uitbesteden?

Voor de lezers die zelf al social media marketing (SEM) hebben gedaan weten dat deze vorm van marketing niet voor iedere branche uit gaat. De bedrijven die wij graag helpen door echt goede marketing te bedrijven, is het een bijzaak. Onze ervaring leert dat het posten van berichten en er budget aan uit geven vaak niet goed aan de doelstelling wordt besteed. De meeste social media marketing (SEM) er niet goed op ingericht om de koopbehoefte te ondervangen. Een prima tool ter ondersteuning en uiteindelijk essentieel in het gehele marketing pakket, maar het is een echte aanvulling voor ons type klanten.

 

Wij werken uitsluitend met abonnementen waar dan ook budgetten in zitten, dus geen verrassingen meer achteraf. Voor onze klanten focussen we op het totaalpakket wat online marketing voor je kan doen. Het is een klein percentage dus focussen we ons er toch op. We temperen echter enige hoge verwachtingen van social media marketing, mochten deze er zijn.

Werkwijze

Omdat wij echte marketeers zijn in hart en nieren zijn we creatief, out of the box denken en tegelijkertijd op de hoogte van wat werkt op het gebied van social media marketing. Deze vorm van marketing is een onderdeel van ons orkest aan marketing tools en wordt dan ook altijd budget voor vrijgemaakt in ons abonnement. Wij kunnen alle acties verzinnen, plannen en doelgroeponderzoeken voor verrichten. Dit is een klein onderdeel van ons meest uitgebreide abonnement.

Wat wij van de klanten vragen en deze verwachting ook altijd uitspreken, is dat u zelf de opvolging verzorgd bij vragen of opmerkingen die ontstaan. Wij kunnen u uiteraard ook informeren en begeleiden wat te doen wanneer er negatieve opmerkingen ontstaan. Dit is een groot risico van social media marketing, waardoor wij hier niet al te veel aandacht op willen vestigen voor onze klanten.

Meer informatie over het uitbesteden van social media marketing door Summit?

Wacht niet langer en vul direct jouw gegevens in!

Hieronder lees je meer over onze abonnementen en adviseren we jou over Social Media Marketing.Prijzen

Wij werken uitsluitend met abonnementen zodat je ook altijd gewaarborgd bent van continuïteit in je marketing. Dit is immer de reden waarom je het uitbesteed, toch? Er zijn vandaag de dag nog steeds partijen die hun klanten laten geloven dat ze voor een vast bedrag per jaar een jaar lang managen. Wake up, u bent er zojuist weer ingetrapt. Deze vorm van hit and run verkoop zal u bij ons niet tegenkomen.

In onze abonnementen zitten altijd alle kosten verwerkt. Het ligt aan het abonnement welke samenwerking er op het gebied van social media marketing moet gebeuren. Als u het zelf enorm heel leuk vind om te doen, kunnen we altijd het doelgroepenonderzoek doen en dit zo voor u instellen.

Met een abonnement van Summit Marketing bent u altijd klaar voor uw volledige online marketing.

Advies

Wij kunnen u altijd vrijblijvend een keer advies geven over uw social media marketing. Doorgaans zullen wij u wel altijd adviseren dat dit echt een klein onderdeel is van uw online marketing. Het type klanten welke wij al jaren bedienen, zijn ook zeer te spreken over ons gedegen advies.

Maar heel eerlijk is er door de echte social media marketing guru’s genoeg gratis te vinden. volledige uitleg wat er mogelijk is en hoe je dit het beste kunt ondernemen. Veelal is toch niet uw vak en besteed je dit het liefst uit zodat je weet dat alles tot in detail goed wordt uitgevoerd.

Voor iedere klant

Zoals we zojuist al aan hebben gegeven is marketing op social media kanalen niet geschikt voor ieder type organisatie, zeker niet als de verwachting is er direct klanten uit te halen. Vaak mist de attentiewaarde voor veel bedrijven. Mocht u vaak met acties werken en zo nu en dan wat gratis weggeven is het top, maar voor de klanten die wij bedienen hebben meer om contact te ondervangen waar een directe koopbehoefte op zit. En laten we wel wezen, je kunt niet altijd vooraf korting geven op werkzaamheden die je nog niet eens hebt vastgesteld toch?

Toekomstblik social media marketing

Wat we nu toch al veel zien is de leegloop van mensen op FaceBook. Het is wat betreft ook een vreemde organisatie voor bedrijven. Je overtreed al snel de regels van Google en eenmaal je marketing budget gestort en je denkt, werkt toch niet, ik zou het graag terug krijgen. Kom je bij een partij als FaceBook bedrogen uit. Dit budget is voor altijd voor FaceBook en kun je dus afschrijven.

Omdat wij op de hoogte zijn van zowel wat werkt als de toekomst in de gaten houden, verwerken wij dit soort budgetten in de campagnes, afhankelijk van het gekozen abonnement.

Omdat er meerdere kanalen zijn waar je op actief zou moeten zijn, volgens de experts, zien wij social media marketing toch echt als verlengstuk van je online marketing activiteiten. Wij moeten nog maar eens zien welke partij uiteindelijk de beste waardevermeerdering kan hebben voor onze klanten. Tot die tijd zetten we alles in of werken we samen met onze klanten om er het beste uit te halen.

Wat kunnen wij voor u betekenen

Wij kunnen alles uit handen nemen, maar merken dat het type bedrijf waar wij de beste marketing voor kunnen bedrijven prima uit de voeten kunnen met een goede samenwerking. bent u benieuwd wat wij voor uw online marketing kunnen betekenen? Neem dan nu contact op of vul het contactformulier in.

Scroll naar top