Bij Summit Online Marketing wordt uw website op maat gemaakt op basis van een bewezen WordPress template. Met het WordPress Content Management Systeem (CMS) worden miljoenen websites per jaar succesvol geïndexeerd bij de zoekmachines. Met een website van Summit Online Marketing bent u ervan verzekerd dat uw website volledig naar uw klant wordt gebouwd om zo de beste conversie te behalen.

Waarom een WordPress website via Summit Marketing?

Jouw websitebezoeker beoordeeld jouw website allereerst vanuit een vluchtige visuele scan. Beginnend bij de laadtijd van de website. Daarom staat jouw WordPress website altijd op onze eigen snelle SSD server. Alleen op deze manier begint het bezoek van jouw potentiële klant goed.

Omdat wij webdesign volgens deze regel maken, kan het zo zijn dat wij niet altijd naar jouw smaak geheel verwerken in jouw nieuwe WordPress website. Maar wat is belangrijker jou? Jouw smaak of de ervaring van jouw klant? Wij gaan altijd uit van het laatste. Omdat wij altijd met een abonnement werken, is alle content altijd inclusief. Dit betekent voor jou geen grote éénmalige investering, maar wel snel resultaat!

In al onze All In Pakketten zit dan ook altijd alle zoekmachine marketing verwerkt. Dit houdt voor jou in dat wij er alles aan zullen doen om de vindbaarheid van jouw nieuwe WordPress website te optimaliseren. Zelfs als dit inhoud dat we blogs of andere content moeten maken, zonder extra kosten!

WordPress website zonder hosting via Summit Marketing

We krijgen regelmatig de opmerking dat men al een goede website heeft en alleen onze dienstverlening zou willen inzetten om de vindbaarheid te verbeteren. Dit kan natuurlijk gewoon. Neem contact op met onze Sales afdeling en vraag naar de mogelijkheden!

Wat is het voordeel van WordPress website via Summit Marketing?

Het maken van een goede WordPress website is op zich niet moeilijk, maar er gaat al snel veel tijd in zitten. WordPress is het grootste Content Management Systeem voor websites ter wereld. Ongeveer 30% van alle websites draait op dit platform.

Wist je dat Summit Marketing ook websites kan onderhouden die op andere platformen zijn gebouwd? Denk hier bijvoorbeeld aan Joomla, Drupal of Statamic. Neem contact met ons op, om te kijken wat we voor jou kunnen betekenen!