NIEUWS, TIPS & TRICKS

Lease je website via Summit Marketing B.V Almere
SEO, Wordpress Website, Zoekmachine Marketing

Verouderde website? Lease je website en word beter gevonden!

Een paar jaar geleden heb je een nieuwe website laten maken, maar je hebt in de tussentijd er niks meer aan gedaan. Dit zorgt voor problemen op het gebied van beveiliging en vindbaarheid. Door een website te leasen voorkom je in ieder geval deze twee problemen. Het is net als met het leasen van een auto, je hebt wel de lusten, maar niet de lasten!

Lease je website

Door je website te leasen, verleg je het probleem van beveiliging en vindbaarheid naar de leasemaatschappij, in dit geval Summit Marketing B.V. uit Almere. Wij zorgen ervoor dat jouw website altijd up te date is en dat er maandelijks nieuwe content wordt gemaakt. Dit zorgt voor een verbeterde online vindbaarheid.

Meer voordelen van het leasen van je website

Er zijn nog meer voordelen bij het leasen van je website. Het bouwen, ontwikkelen en ontwerpen van een nieuwe website kost al snel enkele duizenden euro’s. Omdat je een overeenkomst sluit voor een bepaalde periode, smeer je die hoge investering uit en dat levert je direct een voordeel op. Omdat je maandelijks kunt opzeggen, loop je geen enkel risico. Wij investeren zo ook een beetje in het succes van jouw bedrijf.

Maandelijks opzegbaar

Na de eerste periode van 3 maanden kun je elke maand opzeggen, met een opzegtermijn van 3 maanden. Met ons kleinste SEO pakket All In Pakket 2, betaal je dus slechts 6 x €99 voor een compleet nieuwe website, inclusief beveiliging en optimalisaties!

Meer informatie over website leasen?
Wil je meer informatie over onze unieke propositie, of direct een vrijblijvend adviesgesprek met Robin Willemse (Sales Director Summit Marketing B.V.) bel dan nu 06-4325 2907 of vul het contactformulier in.

screenshot van hoge CTR benchmark voor loodgieter door Summit Marketing Almere
Google Ads, SEA Campagne

Summit bereikt hoge CTR in concurrerende markt

Summit Marketing bereikt hoge CTR in concurrerende markt!

screenshot van hoge CTR benchmark voor loodgieter door Summit Marketing AlmereWist je dat je bij Summit Marketing in de meeste gevallen gemiddelde Click Through Rate (CTR) percentages haalt, die je bij andere online marketing bureaus vaak niet haalt! Voor een van de meest concurrerende online markten die er is, bereikte we deze maand een CTR van 5,06%, terwijl het gemiddelde voor deze branche op 2,3% ligt.

Wil jij ook hogerop bij Google? Bij Summit Marketing kun je dit op 2 manieren bereiken:

  1. SEO: wij zorgen ervoor dat jouw bedrijf of website lokaal beter gevonden wordt door onze no nonsense aanpak, bereiken we dit al vaak binnen 1 maand
  2. SEA: met Google Ads kunnen we ervoor zorgen dat jouw bedrijf of website in minder dan geen tijd bovenaan de advertentie-ruimte komt te staan. Met onze unieke werkwijze, profiteer jij van lage kosten, met een hoger bereik!

Naast het verbeteren van jouw vindbaarheid, kunnen we samen ervoor zorgen dat jouw bedrijf of website niet alleen bij zoekmachines beter wordt gevonden, maar ook met de slimme inzet van onze Social Media pakket, bereik je elke maand meer bezoekers voor minder budget!

Wil je meer weten? Bel onze Sales Director Robin, of stuur geheel vrijblijvend een berichtje!

Screen shot van Google Assistent met rijke antwoorden
Zoekmachine Marketing

‘Rich Answers’ komen naar de Google Assistent

Wat zijn Rich Answers?

Rich Answers zijn “rijke antwoorden” op veelgestelde vragen die direct zichtbaar worden in de zoekresultaten. De antwoorden worden vaak voorzien van data, tekst, afbeeldingen en/ of andere velden. Naast het verbeteren van de ervaring, lijkt Google te proberen de assistent- en mobiele zoekresultaten te harmoniseren.

Google plaatst meer afbeeldingen, hulpmiddelen en verbeterde visuele inhoud in de zoekresultaten van Google Assistent voor Android-apparaten. Door het scala aan afbeeldingen en nieuwe typen inhoud te gebruiken die “rijke antwoorden” zijn, lijkt het bedrijf de resultaten in Google Assistent te harmoniseren met mobiele zoekresultaten in het algemeen.

Hoe zien Rich Answers eruit?

Read more

De kracht van lokaal bloggen door Summit Online Marketing
Zoekmachine Marketing

De kracht van lokaal bloggen

De kracht van lokaal bloggen, door Summit Marketing Almere

In dit artikel nemen wij iedereen, die interesse heeft in kennis over bloggen, mee in hoe krachtig lokaal bloggen is. Lees hier meer.

De doelstelling bloggen voor marketing Almere

Voor bloggen is het belangrijk een doel te stellen. Wil je bijvoorbeeld kennis delen met geïnteresseerden of wil je websitebezoekers of wil je jezelf graag positioneren als professional of heel wat anders? Begin hier eerst mee. De doelstelling van deze blog is tweeledig. Enerzijds willen willen wij graag extra vindbaarheid omtrent onze bedrijfsnaam en anderzijds om aan te geven waar onze prioriteiten liggen, daarover leest u straks meer. Wij zijn bijvoorbeeld nog niet goed vindbaar onder Summit Almere of marketing Almere.

Read more

Je website verifiëren via DNS met Google Search Console
Handleidingen

In 10 stappen jouw website verifiëren voor Google Search Console met DNS

Jouw domein verifiëren voor Google Search Console met DNS in 10 stappen

Sinds kort kun je jouw domein alleen nog verifiëren via een TXT-bestand toe te voegen aan jouw DNS-instellingen. Vroeger moest je van elke versie van je website – www, zonder www, http en https – handmatig toevoegen aan Google Search Console. Dit vereiste nogal wat overbodige stappen, daarom heeft Google nu Domain Verification via DNS gelanceerd.

Om jouw Domain Property te verifiëren in Google Search Console, moet je naar je hostingpartij en DNS-instellingen gaan. Hieronder lees je welke stappen je moet nemen om dit te doen:

Read more

Nieuwe Wordpress website nodig? Lease je website via Summit Marketing
Wordpress Website

Een website laten bouwen? Lease je website

Tijd voor een nieuwe website? Lease je website!

Bent u op zoek naar een partner om uw website door te laten bouwen? Summit Marketing bouwt zeer conversiegerichte websites met relevante en unieke content. Het mooiste is, dat wij met abonnementen werken en u dus geen groot éénmalig bedrag betaald. Wij zorgen er dus voor dat alles op uw website up to date is, en ook wordt uitgebreid. Wat is het addertje? Geen, wij geloven in kwaliteit en willen ondernemers graag echt goed van dienst zijn. De abonnementen zijn maandelijks opzegbaar.

Klinkt het te mooi om waar te zijn? Wij vragen geen grote éénmalige bedragen. Wij schrijven uw teksten en creëren in samenwerking met u, unieke content. Kijk voor meer informatie naar onze pakketten. Meer weten? Neem dan nu contact op.

Read more

Website icon Summit Marketing uitbesteden Marketing
SEO, Zoekmachine Marketing

Zoekmachine optimalisatie is een kunst of toch niet?

Wij leggen Zoekmachine Marketing eenvoudig uit

Graag vallen we direct met de deur in huis. Wij zouden net als alle andere online marketingbureaus van de toren kunnen blazen dat wij de zoekmachine door hebben en waar wat het laatste nieuws is, maar een beetje marketing bureau koopt hiervoor rapportages in. Hier hangt een behoorlijk prijskaartje aan en het is niet voor iedereen weggelegd om de vertaalslag daarna te maken naar online marketing.

Waarom zouden wij dat wel kunnen en hoe weet u dat wij er niet weer 13 in een dozijn zijn? Simpel, wij werken met abonnementen die maandelijks opzegbaar zijn. Deze unieke werkwijze kunnen wij hanteren omdat wij specialist zijn in ons vakgebied. Wij gaan uiteraard hieronder nog veel meer schrijven zodat we beter worden gevonden in de zoekmachine en we gaan deze tekst echt wel optimaliseren, want dat is ons werk.

Read more