Online Marketing voor Nederlandse Bedrijven!

Uncategorized

Een website laten bouwen? Lease je website

Bent u op zoek naar een partner om uw website door te laten bouwen? Summit Marketing bouwt zeer conversiegerichte websites met relevante en unieke content. Het mooiste is, dat wij met abonnementen werken en u dus geen groot éénmalig bedrag betaald. Wij zorgen er dus voor dat alles op uw website up to date is, en ook wordt uitgebreid. Wat is het addertje? Geen, wij geloven in kwaliteit en willen ondernemers graag echt goed van dienst zijn. De abonnementen zijn maandelijks opzegbaar.

Klinkt het te mooi om waar te zijn? Wij vragen geen grote éénmalige bedragen. Wij schrijven uw teksten en creëren in samenwerking met u, unieke content. Kijk voor meer informatie naar onze pakketten.

Meer weten? Neem dan nu contact op.

Read more

SEO

Zoekmachine optimalisatie is een kunst of toch niet?

Graag vallen we direct met de deur in huis. Wij zouden net als alle andere online marketingbureaus van de toren kunnen blazen dat wij de zoekmachine door hebben en waar wat het laatste nieuws is, maar een beetje marketing bureau koopt hiervoor rapportages in. Hier hangt een behoorlijk prijskaartje aan en het is niet voor iedereen weggelegd om de vertaalslag daarna te maken naar online marketing.

Waarom zouden wij dat wel kunnen en hoe weet u dat wij er niet weer 13 in een dozijn zijn? Simpel, wij werken met abonnementen die maandelijks opzegbaar zijn. Deze unieke werkwijze kunnen wij hanteren omdat wij specialist zijn in ons vakgebied. Wij gaan uiteraard hieronder nog veel meer schrijven zodat we beter worden gevonden in de zoekmachine en we gaan deze tekst echt wel optimaliseren, want dat is ons werk.

Read more