Verouderde website? Lease je website en word beter gevonden!

Lease je website via Summit Marketing B.V Almere

Een paar jaar geleden heb je een nieuwe website laten maken, maar je hebt in de tussentijd er niks meer aan gedaan. Dit zorgt voor problemen op het gebied van beveiliging en vindbaarheid. Door een website te leasen voorkom je in ieder geval deze twee problemen. Het is net als met het leasen van een auto, je hebt wel de lusten, maar niet de lasten!

Lease je website

Door je website te leasen, verleg je het probleem van beveiliging en vindbaarheid naar de leasemaatschappij, in dit geval Summit Marketing B.V. uit Almere. Wij zorgen ervoor dat jouw website altijd up te date is en dat er maandelijks nieuwe content wordt gemaakt. Dit zorgt voor een verbeterde online vindbaarheid.

Meer voordelen van het leasen van je website

Er zijn nog meer voordelen bij het leasen van je website. Het bouwen, ontwikkelen en ontwerpen van een nieuwe website kost al snel enkele duizenden euro’s. Omdat je een overeenkomst sluit voor een bepaalde periode, smeer je die hoge investering uit en dat levert je direct een voordeel op. Omdat je maandelijks kunt opzeggen, loop je geen enkel risico. Wij investeren zo ook een beetje in het succes van jouw bedrijf.

Maandelijks opzegbaar

Na de eerste periode van 3 maanden kun je elke maand opzeggen, met een opzegtermijn van 3 maanden. Met ons kleinste SEO pakket All In Pakket 2, betaal je dus slechts 6 x €99 voor een compleet nieuwe website, inclusief beveiliging en optimalisaties!

Meer informatie over website leasen?
Wil je meer informatie over onze unieke propositie, of direct een vrijblijvend adviesgesprek met Martijn Willemse bel dan nu 06 4604 1130 of vul het contactformulier in.