Veelgestelde vragen

Bekijk hier de antwoorden op de meest gestelde vragen aan Summit Marketing. Staat het antwoord op jouw vraag er niet tussen, stel jouw vraag dan direct hieronder, of stuur een e-mail naar robin@summitmarketing.nl.

Techniek

Het is niet altijd nodig of aan te raden om een nieuwe website te laten maken. In veel gevallen adviseren wij dit wel te doen, omdat je dan gebruik maakt van de nieuwste technieken. Is jouw website technisch helemaal in orde, dan zullen we zeker aanbevelen om niet een nieuwe website te laten maken. 

Hosting is bij al onze pakketten inbegrepen, omdat we geloven dat 1 tarief duidelijker werkt. Uiteraard is hosting niet gratis, maar de kosten hiervoor hebben we verpakt in onze complete All-In pakketten.

Met onze All-In pakketten zit je ook op het gebied van e-mail goed. Al onze klanten krijgen standaard de beschikking over webmail en een duidelijke instructie hoe je je mail kunt instellen in Outlook of ander e-mailprogramma.

Standaard voorzien wij elke website minimaal van een SSL certificaat. Weliswaar een zelfondertekend exemplaar, maar voor de meeste kleine bedrijven is dit afdoende. Heb je een webshop of grote website, dan adviseren we altijd een betaald SSL certificaat aan te schafffen via ons of je huidige hosting provider.

Zoekmachine optimalisatie

Op deze vraag kunnen wij niet direct één antwoord geven, maar om je een indruk te geven, waar wij allemaal rekening mee houden: Zoekmachines als Google hanteren meer dan 200 verschillende zogenaamde rankingfactoren. Per branche verschilt het hoe we met deze rankingfactoren omgaan. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact op met Robin voor een vrijblijvende kennismaking.

In onze All-In pakketten is een rankingfactor buiten beschouwing gelaten, omdat dit heel tijdsintensief is en niet past binnen onze standaard pakketten. Afhankelijk van jouw doelstellingen kijken we samen naar hoe we dit strategisch gaan invullen. Soms maken we hierbij gebruik van een gespecialiseerde partner.

In onze All-In SEO pakketten zitten 2, 5 of 10 zoektermen waar wij zogenaamde SEO teksten voor (laten) schrijven. In veel gevallen hebben we de kennis in huis om dit zelf te doen, in andere gevallen zetten we hier een specialist voor aan het werk. 

On page SEO zijn alle factoren waar wij rekening mee moeten houden om elke webpagina zo goed mogelijk vindbaar te maken. Gemiddeld heeft een goede webpagina 3 tot 10 afbeeldingen, 600 tot 1200 woorden, een aantal interne links en een aantal externe links. Hiernaast heeft elke pagina een duidelijke indeling met zgn. headers. Afbeeldingen worden door ons altijd op maat gemaakt voor de online toepassing. Meer informatie over on page SEO? bel Robin!

Social Media

Standaard zit social media niet in onze All-In SEO pakketten. Op verzoek kunnen wij wel het beheer verzorgen. Dit doen wij voor een aantal klanten met veel plezier en toewijding. Meer informatie over het uitbesteden van jouw social media nodig? Neem contact op met Robin, mail via robin@summitmarketing.nl of bel direct via 06-43252907.

Door social media slim in te zetten, kun je jouw volgers door middel van retargeting, sneller naar jouw website krijgen. Door advertenties te personaliseren, krijgen jouw fans op maat gemaakte advertenties te zien, waardoor jouw conversie hoger kan worden.

Ondanks dat onze focus ligt op het maken van goed vindbare websites, verzorgen wij voor een aantal klanten met enige regelmaat succesvolle advertentiecampagnes voor bijvoorbeeld Facebook en Instagram. Samen stellen we een plan op, met de juiste tekst en afbeelding(en) of video(‘s), bepalen we jouw doelgroep en de reikwijdte (of bereik) van advertentie. Hiernaast stellen we een begroting voor en een periode voor de campagne. Meer weten? Bel Robin!

Google Ads

Jazeker! Met Google Ads kun je snel meer traffic naar je website of webwinkel krijgen. Afhankelijk van jouw wensen en budget, kunnen we een complete Google Ads campagne opstellen. Neem voor meer informatie contact op met onze sales manager!

Als wij jouw webshop of webwinkel in beheer hebben, dan kun je direct beginnen met Google Shopping Ads, uiteraard zorg je zelf voor voldoende budget voor jouw campagne. Het budget is niet inbegrepen in onze All-In SEO Pakketten.

Staat het antwoord op jouw vraag niet hierboven?

Jammer dat je geen antwoord op jouw vraag hebt gevonden. Neem gratis en vrijblijvend contact met ons op om jouw vraag beantwoord te krijgen! Je kunt ons een messenger bericht sturen, het contactformulier invullen of direct bellen met onze sales manager (klik op de knop hiernaast).

Scroll naar top