Zoekmachine optimalisatie is een kunst of toch niet?

Website icon Summit Marketing uitbesteden Marketing

Wij leggen Zoekmachine Marketing eenvoudig uit

Graag vallen we direct met de deur in huis. Wij zouden net als alle andere online marketingbureaus van de toren kunnen blazen dat wij de zoekmachine door hebben en waar wat het laatste nieuws is, maar een beetje marketing bureau koopt hiervoor rapportages in. Hier hangt een behoorlijk prijskaartje aan en het is niet voor iedereen weggelegd om de vertaalslag daarna te maken naar online marketing.

Waarom zouden wij dat wel kunnen en hoe weet u dat wij er niet weer 13 in een dozijn zijn? Simpel, wij werken met abonnementen die maandelijks opzegbaar zijn. Deze unieke werkwijze kunnen wij hanteren omdat wij specialist zijn in ons vakgebied. Wij gaan uiteraard hieronder nog veel meer schrijven zodat we beter worden gevonden in de zoekmachine en we gaan deze tekst echt wel optimaliseren, want dat is ons werk.

Werkwijze

Doordat wij een unieke nog niet eerder geziene werkwijze hebben op het gebied van zoekmachine optimalisatie kunt u er als klant Summit marketing vanuit gaan dat wij daad bij het woord voegen. Wij geloven in acties en niet in praatjes. Bij ons zult u dan ook geen snelle verkopers aantreffen, maar een klein en gedreven team wat voor een selecte groep ondernemers haar expertise wil inzetten.

Wanneer u klant wordt bij Summit Marketing merkt u direct dat u in een warm bad terecht komt. Waarom? Omdat wij u gaan helpen en adviseren. U zult van ons niet snel een vraag verwachten hoe vind u de website en wat moet er worden veranderd. Dit komt omdat wij de website voor u gaan bouwen met het oog op conversie. U heeft uw vakgebied en wij dat van ons. Veelal kunt u ervan uit gaan dat wij werken met ‘What you see is what you get’. Dit mag u immers verwachten als u uw verdiensten wilt uitgeven aan marketing. Ik zou het enorm vreemd vinden als mijn schilder thuis aan mij zou vragen hoe vaak de laag erop moet.

Wij gaan nog een stap verder dan de gemiddelde concurrentie door in al onze abonnementen ook een basis vindbaarheid te voorzien. In ons abonnement zitten ook alle kosten van content uitbreidingen en zelfs budgetten voor online marketing die we inkopen. Over de gehele linie kunt u ervan uitgaan dat zolang u klant bij ons blijft, de website op uw domeinnaam blijft groeien en altijd up to date is voor de beste zoekmachine optimalisatie.

Summit Marketing gaat altijd een samenwerking aan. Wat houd dit in? Er is altijd een kleine inspanning van onze klanten nodig om de best mogelijke optimalisatie van uw website in de zoekmachine te garanderen. Hierbij kunt u denken aan een review of een aantal projectfoto’s. Uiteraard zijn dit allemaal zaken waarover we u iedere maand op attenderen zodat er niks aan het toeval over wordt gelaten. Er zijn nog een tweetal zaken die gedaan kunnen worden, maar deze zetten we liever niet in de zoekmachine van Google. Waarom niet? Omdat wij houden van the ‘unfair advantage’ oftewel een oneerlijke voorsprong.

De oneerlijke voorsprong creëren wij hoe dan ten opzichte van onze concurrentie omdat wij wel tot in detail treden om de zoekmachine optimalisatie op het hoogst haalbare niveau. Veel top marketingbureaus besteden veelal geen aandacht aan die ene procent die ergens te winnen is, Summit marketing doet dit wel. Gewoon omdat wij pretenderen de beste marketing op het gebied van zoekmachine optimalisatie te bieden. Dan kunnen wij het ons niet permitteren om die procenten te laten liggen.

Uw domeinnaam staat en de website draait te allen tijde op onze ultrasnelle server. Dit doen wij omdat het geacht wordt dat 1 tot 3 procent van de totale optimalisatie ten goede komt. Wij doen dit a van de zoekmachine en b omdat wij weten dat uw websitebezoeker een betere ervaring heeft als uw website sneller laad dan die van uw concurrent. Hier draait alles immers om.

Nu wij weten dat wij enkel de website optimaliseren voor de zoekmachine door middel van de beste website ervaring tot stand te brengen voor uw websitebezoeker, is het van belang om na te gaan waarom de meeste marketingbureaus niet zo hun eigen marketing op poten stellen. Veelal zie je dat die marketingbureaus het product of de dienstverlening zo groots en ingewikkeld maken dat u het vertrouwen krijgt dit is een goede partij.

Onze currentie schermt dus met termen waar u waarschijnlijk geen kaas heeft gegeten. Nogmaals het is geen rocket science maar wel heel veel tijd en energie in een website stoppen. Zonder deze tijd en energie is het vechten tegen de bierkaai. Waarom zouden online marketingbureaus waar u wel jaarbedragen betaald hun best nog voor u doen en waarom staan er op hun overeenkomsten stilzwijgende verlengingen? Doorgaans omdat ze niks meer voor u doen wanneer het product is geleverd. Cowboys zijn er helaas nog steeds en veel te veel. Mocht u er toch zijn ingelopen omdat u gewoon als mens van goed vertrouwen bent en u een eenmanszaak heeft, is er voor u toch gewoon de reflexwerking aan te spreken. Wij kunnen u eventueel helpen bij het overstappen.

Wij van Summit Marketing adviseren iedereen die op zoek is naar een gedegen online marketing partner om verder na te denken en vragen te stellen en prik door mooie praatjes heen voordat u ergens uw handtekening onder zet. Een handtekening in Nederland is voor

ondernemers een zwaar goed. Omdat online marketing altijd in het verlengde ligt van de bedrijfsactiviteiten adviseren wij goed door te vragen en onderzoek te doen voordat u een overeenkomst ondertekend. Waar moet u dan op letten? Kijk naar de eigen reviews van het bedrijf, iemand die zegt honderden tevreden klanten heeft en een aantal reviews waarvan de helft door eigen personeel, moet er toch een lampje gaan branden dat dit misschien niet de partner is om uw zoekmachine optimalisatie bij uit te besteden.

Summit Marketing geeft vertrouwen door onze unieke werkwijze. Per maand betalen, per maand opzegbaar en geen grote éénmalige bedragen. Dit is uw stok achter de deur en geeft u de simpele garantie dat wij doorgaan waar anderen stoppen als het gaat om zoekmachine optimalisatie.

Neem nu contact op.

Teksten

Wij verzorgen doorgaans onze eigen teksten en waar nodig kopen we deze bij uitzondering in. Dit is uiteraard in uw abonnement inbegrepen. Wij begrijpen als geen anders hoe het is om voor onverwachte of onaangename verrassingen te komen te staan. Dit is een van de garantie die wij geven op het gebied van de optimalisatie van uw website in de zoekmachine van Google.

Wij optimaliseren onze teksten waar nodig of breiden deze uit waar nodig. Omdat wij zowel specialist zijn op het gebied van zoekmachine optimalisatie alsmede gedegen kennis hebben van zowel losjes schrijven als zakelijk schrijven kunnen we hierover snel zelf schakelen. Maandelijks is dit een onderdeel wat meegenomen kan worden als het gaat om de optimalisatie. Omdat het algoritme niet stil staat moeten wij dat ook niet doen. Mochten er grote rigoureuze aanpassingen in het algoritme komen, bent u Summit Marketing ervan verzekerd dat uw website met de tijd en het algoritme mee gaat.

Wij kopen deels onze kennis voor iedere opzichstaande website in. De rapportages die wij maandelijks inkopen kunnen wij uitstekend vertalen in de acties die moeten worden ondernomen voor kwalitatieve zoekmachine optimalisatie. Wij blijven ook altijd op de hoogte door de verschillende partijen die wij volgens vanuit Amerika. Wij leren uiteraard ook altijd door onze eigen dienstverlening. Als wij merken dat er een bepaalde handeling beter is, of een indeling beter is, gaan wij altijd te werk door middel van een zogeheten A/B test. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat u altijd het beste product van Summit Marketing in handen heeft.

Content

Content is misschien wel de belangrijkste factor, want dat is simpelweg alle uitingen die zich op uw website bevinden. Van foto tot beeldmerk, van tekst tot waar uw contactformulier zich bevindt, het moet allemaal uniek en relevant zijn. Wij weten hoe we iedere entiteit van een website uniek en relevant moeten maken.

Door de jarenlange expertise opgedaan aan in ons gelieerde marketingbureau kunnen we met trots zeggen dat wij daar al tientallen klanten naar tevredenheid hebben geholpen. Deze lijn willen we graag doortrekken met Summit Marketing. Summit Marketing is echter volledig gericht op ijzersterke zoekmachine optimalisatie. Doordat wij in house ook unieke content kunnen bouwen bent u er als klant van verzekerd dat dit ook daadwerkelijk gebeurd.

Hoe kunnen wij dit zeggen? Omdat onze dienstverlening op basis van abonnementen werkt. U niet te tevreden, wij een klant minder. Dit is het laatste wat wij wensen nadat wij de eerste inspanningen tegen een zeer gereduceerd tarief opzetten.

Bent u als onderneming zelf toe aan een nieuwe huisstijl dan kunt u hiervoor ook bij ons terecht. Geen externe partner waarbij wij dit inkopen. Soms zullen wij adviseren om een ander logo te nemen, maar dit is in uitzonderlijke gevallen. Wanneer wij een logo zien welke echt aan vervanging toe is, zullen we dit wel apart offreren, uiteraard voor u als klant van Summit Marketing tegen een mooi tarief. Dit doen wij om de zoekmachine optimalisatie ten goede te laten komen. Een goed logo kan enorm veel doen voor de beleving van uw website bezoeker en is daarmee erg relevant. We begrijpen dat er niet altijd een nieuw logo is gewenst. Dan blijven wij u hierover uiteraard wel op attenderen, want zoals eerder beschreven, alles voor de optimale ervaring van de bezoekers van de zoekmachine en uw website.

Met onze vooruitstrevende blik en de out of the box oplossingen die wij gemakkelijk bedenken kunnen wij vrijwel altijd hele unieke content maken. We zijn er wel van op de hoogte dat we niet alleen maar trucjes uit moeten halen voor de optimalisatie van een website voor de zoekmachine, maar zo nu en dan kan het geen kwaad. U kunt er altijd vanuit gaan dat wij uw website bezoeker niet uit het oog verliezen en alle middelen inzetten om geen schade toe te zullen brengen aan uw zo belangrijke domeinnaam.

Conversie

Omdat alles valt of staat met conversie, richten wij alle communicatie zo in dat de bezoekers op uw website een prettige ervaring hebben waar ze veel vertrouwen opdoen. Uiteindelijk gaat het er om dat een websitebezoekers iets besluit met uw onderneming te doen, en dat is leuk, dit is nu net waar zoekmachine optimalisatie om gaat.

Wanneer uw website relevant is voor de bezoekers van de zoekmachine, is uw website dat ook voor de zoekmachine. Dit komt de optimalisatie zeer ten goede en ligt onze volledige focus op. Daarom bouwen wij voor iedere klant een nieuwe website die voldoet aan de normen waar Summit Marketing voor staat. Zonder deze nieuwe website kunnen we talloze bezoekers naar uw website sturen, als er amper of erger nog, geen enkele bezoeker iets doet met uw website, dan weten we dus dat de zoekmachine uw website ook minder relevant zal vinden.

Conversie is echte psychologie van de consument. Hoe beweegt een consument zich, kijken ze meer op mobiel of een tablet en ja voor beide moet je goed de flow van een website in de gaten houden. Onze websites voldoen hier altijd aan. Dat is de kracht van onze dienstverlening. Iedere hit and run marketing organisatie gebruikt nog steeds het argument bij een nieuwe website volledig responsive, trap er niet in, dit is een simpele instelling en zeer belangrijk, maar vraag na hoe gaan jullie om met de conversie van een bezoeker. Hoe bouwen jullie een website waar mijn bezoeker zich fijn bij voelt. Vraag altijd door.

Vraag eens naar de succesverhalen van het marketing bureau. In ons geval, als we net gestart zijn, is er weinig historie in de nieuwe organisatie, maar u krijgt wel een eerlijk antwoord. Veel marketing bureaus zoeken de veiligheid van gesprekstechnieken op waarmee ze vertrouwen kweken, test gewoon eens hoe ze omgaan, kunt u 5 succesverhalen laten zien. Wanneer dit al lastig gaat, kunt u uw conclusie trekken en gaan zij zeker niet uw website optimaliseren voor de zoekmachine. Dit zijn slecht een klein aantal tips waarop u uiteindelijk uw eigen conversiecijfers omhoog kunt krijgen, want als u bij een goede organisatie bent aangesloten zal er beter naar uw belang worden gekeken.

De les die wij leren uit zoekmachine optimalisatie

Wij leren gelukkig elke dag, niet alleen van de gigantische hoeveelheid blogs of het optimaliseren van de zoekmachine, maar belangrijker, wij meten wat werkt voor onze klanten iedere maand weer. Iedere maand is er een moment dat we aan de slag gaan met de rapportage en vervolgens de te optimaliseren punten. Hierdoor kunnen simpelweg niet stil blijven staan en u daarmee gelukkig ook niet.

Het mooie van Summit Marketing is het kleine team wat een enorme drive heeft om de beste optimalisatie te verzorgen welke binnen haar macht ligt. Doordat we de belangrijkste kennis inkopen bij de grootste partij van de wereld weten wij, omdat zij hetzelfde belang hebben als wij, dat we nooit achter de feiten aan zullen lopen. Wij kunnen er dan ook niet op betrapt worden dat we reactief te werk gaan.

Er komt een klacht en dan gaan we even cosmetisch wat aan de bak. Dit is niet wie wij zijn en ook nooit willen zijn. Volledige transparantheid in de communicatie. Dat is fijn, en het is ook fijn dat we ons elke dag in de spiegel aan kunnen kijken.

Duurzame samenwerking

Uiteraard klinkt dit zoals ze bij iedere gemeente alle uitingen doen. Wij menen het omdat we volgende maand ook weer afhankelijk zijn van onze bestaande klanten. Dit is een mooie wisselwerking die er is in elkaar afhankelijkheid, u als ondernemer wilt extreem goede zoekmachine optimalisatie en Summit Marketing wilt uw klandizie iedere maand weer, met het oogpunt op jaren.

Wij maken dan ook intern altijd een marketingplan voor een jaar en voordat het jaar is afgelopen, komen we met een nieuw plan. Dit is onze houvast om bij te sturen en nieuwe content te bouwen.

Expertise

Zoals eerder aangegeven is het geen rocket science. Een gezonde dosis kennis, met een drive om het goed te voor onze klanten, met de expertise op het gebied van unieke content en out of the box oplossingen kunnen bedenken, waar Summit Marketing bij uitstek de geschikte partner is om uw behoefte aan zoekmachine optimalisatie onder te brengen.

Zoals u heeft kunnen lezen voldoen de meeste regels niet aan de eisen van de zoekmachine informatie welke vindbaar is bij vele blogs van online marketing bureaus. Grappig dan toch dat u tot hier heeft gelezen en op deze pagina terecht bent gekomen. Betekent dit dat wij hebben geschreven omdat wij ons hebben verplaatst in u, of hebben we dit geschreven voor zoekmachine optimalisatie? Uiteraard beide, maar dat heeft u wel begrepen.

Winst ten opzichte van concurrentie

Bij Summit Marketing geven we om het helpen van anderen. Dit is voelbaar in alle communicatie en hoe wij onze klanten adviseren. Zoals aangegeven laten wij de procentjes verbeteringen niet liggen, waar de meeste marketing bureaus bloggen dat ze daar niet teveel waarde aan hechten, daar gaan wij verder. Gewoon omdat het goed voelt en we pretenderen de beste zoekmachine optimalisatie te verzorgen, zijn we het aan onze klanten verplicht.

Bij Summit Marketing bent u ervan verzekerd dat wij het onderste uit de kan halen voor de optimalisatie van uw website. Zonder uw business hebben wij geen bestaansrecht.

Klanttevredenheid

Ook al zo een zweverige term. We vinden het oprecht in ons bedrijfsmodel wel de belangrijkste pijler. Wanneer wij goede zoekmachine optimalisatie verzorgen, bent u tevreden en maken wij van u een ambassadeur voor onze onderneming. Zoals aangegeven passen niet alle ondernemingen in het model van Summit Marketing. Wij hebben ons gespecialiseerd in het type onderneming wat de consumenten koopbehoefte wilt afvangen in de zoekmachine van Google.

Nog niet overtuigd? Neem dan nu contact op en ondervind wat wij voor uw onderneming kunnen doen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top