Een nieuwe website kopen? Lease je website

Een website laten bouwen? Lease je website!

Klinkt het te mooi om waar te zijn? Wij vragen geen grote éénmalige bedragen. Wij schrijven uw teksten en creëren in samenwerking met u, unieke content. Kijk voor meer informatie naar onze pakketten.

Meer weten? Neem dan nu contact op.Een website laten bouwen? Lease je website

Bent u op zoek naar een partner om uw website door te laten bouwen? Summit Marketing bouwt zeer conversiegerichte websites met relevante en unieke content. Het mooiste is, dat wij met abonnementen werken en u dus geen groot éénmalig bedrag betaald. Wij zorgen er dus voor dat alles op uw website up to date is, en ook wordt uitgebreid. Wat is het addertje? Geen, wij geloven in kwaliteit en willen ondernemers graag echt goed van dienst zijn. De abonnementen zijn maandelijks opzegbaar.

Werkwijze

Door onze enorm unieke werkwijze, bieden wij een hele bijzondere propositie. Een hoop waar wij vanuit gaan is de basis van goed vertrouwen en dit moet dan ook naar voren komen in een gesprek. Wij investeren, zoals u zult begrijpen een tijd en expertise in een onze klanten.

Omdat wij altijd alles opnieuw maken, begint het altijd met uw domeinnaam op onze ultrasnelle server te zetten. Dit is een eerste winst ten aanzien van de website bezoekerservaring. Wanneer uw website snel laad draagt dit bij aan het vertrouwen wat u geeft aan uw potentiële klanten. Wanneer u een website door ons laat bouwen, kunt ervan uitgaan dat wij dezelfde doelstelling als u hebben. Veel websitebezoekers die uw website relevant vinden.

Summit Marketing heeft geen zogenaamde snelle verkopers, maar een klein team van specialisten op het gebied van websites bouwen. Dit vertaald zich in een website die volledig op uw doelgroep wordt aangepast. Wij weten hoe uw bezoekers een website scannen en wat hun motieven zijn om verder te klikken. Deze psychologie wordt in alle communicatie doorgevoerd. We zijn dan ook gespecialiseerd in online marketing en offline marketing. Dit is voelbaar in alle uitingen die wij voor u doen.

Wij werken uitsluitend met overeenkomsten voor zowel het gebruik van uw domeinnaam als het abonnement wat u bij ons afneemt. De bruikleenovereenkomst is er in het geval dat u uw abonnement opzegt. Hierin beschrijven wij dat wij de volledige medewerking verlenen aan het verhuizen van uw domeinnaam. Voordat u een website laat bouwen door ons, verzorgen wij een kopie van uw huidige website en zullen deze kopie aan u verstrekken. Dit doen wij zodat u altijd uw oude website terug kan plaatsen. Dit is een stuk service welke wij graag aan onze klanten bieden.

Wanneer u een website door Summit Marketing laat bouwen is het vrijwel zeker dat u niet de vrije hand heeft wat betreft uw wensen. Dit klinkt misschien vreemd, maar dit zou net zo vreemd zijn als dat u een schilder inhuurt om uw kozijnen te laten schilderen en de schilder aan u vraagt hoe vaak moet ik de kozijnen eigenlijk schilderen voor een goede dekking. Wij bekijken alle gegevens en de structuur met het oog op conversie. Dit is immers wat uw website gaat helpen bij goede resultaten, in zowel de zoekmachine als uw website bezoekers. U kunt dus volledig leunen op onze kennis en expertise, wij ontzorgen u volledig. Voor de verdere marketing is het van belang dat er een goede samenwerking is. Hierover onderhouden we dan contact gedurende de looptijd van het abonnement. Schrikt u alstublieft niet, want het is geen hogere wiskunde en zeker niet veel werk voor u. Wij hebben regelmatig projectfoto’s nodig en zullen u een aantal extra punten vragen om op te pakken, om zo uw website meer autoriteit te geven.

Bent u toe aan een nieuwe website laat deze dan bouwen door Summit Marketing zodat u geen groot éénmalige bedrag kwijt bent en een perfecte nieuwe website inclusief vindbaarheid heeft.

Teksten schrijven

Wanneer u uw website laat bouwen door ons wordt u niet meer gebeld voor een interview en vallen we u zeker niet meer lastig. Een van de eigenaren heeft u namelijk al gesproken en een gevoel bij uw onderneming. Hierdoor kunnen we direct aan de slag voor u. De teksten worden geplaatst, gemonitord en geoptimaliseerd. Dit is de service die u kunt verwachten bij een abonnement van Summit Marketing.

Uiteraard maken wij een marketing plan. Wij schakelen altijd proactief bij in het schrijven of herschrijven van teksten. Hier heeft u dus geen omkijken meer naar.

Wat wij graag van u vernemen, is of u tevreden bent met onze dienstverlening. Dit is onze doelstelling.

Content

Content in de breedste zin van het woord, is het belangrijkste op uw nieuwe te laten bouwen website. Dit in combinatie met de flow van uw website met unieke content die specifiek op uw doelgroep wordt gemaakt maken een succesvolle website.

Hoe houden wij uw nieuw gemaakte website up to date? Wij voeren uiteraard alle updates uit, maar wij schaffen een licentie aan bij een van de meeste gerenommeerde bedrijven aan dit ons exact aangeeft wat de scores zijn. Deze rapportages vertalen wij weer in te optimaliseren punten. Doorgaans optimaliseren we iedere website van Summit Marketing iedere maand op meer dan 50 punten.

Dit is vrij uniek in de markt. Er wordt dus altijd nieuwe content toegevoegd en ook nog eens unieke content. Bij ons geen lange doorlooptijden door verschillende afdelingen. Gewoon vakmensen op alle fronten waardoor iedereen alle aanpassingen op zich staand kan doen. Hierdoor kunnen wij garanderen dat wanneer u uw website laat bouwen door Summit marketing, deze op alle fronten altijd relevant en up to date is.

Conversie

Conversie is waar het allemaal om te doen is. Dit is waar het uiteindelijk allemaal om draait. U wilt toch ook dat uw website bezoekers besluit iets met uw onderneming te doen? Of heeft u toch liever dat ze naar uw concurrent gaan? Natuurlijk wil iedere ondernemer dat een bezoeker iets met de website van zijn of haar onderneming doet. Dit is namelijk ook meteen het grootste compliment wat uw website in combinatie met uw werk kan doen.

Bij Summit Marketing weten wij hoe wij iedere website die klanten van ons laten bouwen goed moet converteren. Wij kunnen in uw schoenen gaan staan, maar belangrijker is om de schoenen van uw website bezoekers aan te trekken. Wij zijn Nima A en B geschoold op het gebied van marketing, dit samen met onze pragmatische houding en een echte doenersmentaliteit maken wij een geschikte partner voor uw nieuw te laten maken website met online marketing oftewel online vindbaarheid.

Wij zijn tevreden als wij u tot een ambassadeur van Summit Marketing hebben gemaakt. Dit kunnen wij alleen doen door kwaliteit in de breedste zin van het woord te leveren, en ook nog tegen prijzen die ongezien zijn in de markt.

Samen hogerop komen?

Vul je gegevens hiernaast in, wij nemen binnen 48 uur contact met je op voor een leuk gesprek over de zonnige toekomst van jouw bedrijf!

Ook als je alleen meer informatie wilt, kun je je gegevens hiernaast invullen.

Duurzame samenwerking

Zoals hierboven aangegeven gaan wij ervoor om u ambassadeur te maken van onze organisatie. We zijn gelukkig niet op zoek naar explosieve groei, maar het is altijd fijn als er goed over je wordt gesproken in de markt. De ondernemers die het hier niet mee eens zijn, zijn dan ook geen klanten voor Summit Marketing. Wij werken graag met ondernemers die er staan voor hun klanten, net als dat wij dat doen. Klachten zijn er om op te lossen, maar belangrijker nog te voorkomen door eerlijk en transparant zaken te doen.

Wij investeren niet voor niets onze energie in onze klanten, de wens die wij hierin uitspreken is een langdurige samenwerking. Deze samenwerking is voor ons enorm veel waard. Het grootste compliment wat wij kunnen krijgen van onze klanten is een overeenkomst voor meerdere jaren. Het is geen must en wij streven ook zeker niet naar, maar een groter compliment bestaat er in onze ogen niet. Wanneer dit uit een samenwerking voortvloeit, dan weten wij dat u uw website heeft laten bouwen bij de partner die wij pretenderen te zijn.

Expertise

Omdat wij uitsluitend werken met de beste rapportagetool ter wereld kunt u er al vanuit gaan dat wij uw nieuw te laten bouwen website goed zullen behandelen. Naast de kennis die wij inkopen hebben zeer brede kennis van off en online marketing. Van modeshows tot winkelcentra marketing, Summit Marketing heeft alles in huis. Wij kunnen al onze klanten dan ook voorzien in alle uitingen en daar hoeft onze samenwerking ook niet te stoppen. Omdat we geregeld events hebben georganiseerd, hebben we zeer veel kennis in het van a tot z in kaart brengen wat nodig is voor een geslaagd event, een draaiboek kunnen wij u dan ook zeker bij ondersteunen.

Wij maken voor iedere klant een marketingplan op het gebied van iedere nieuwe website. Dit komt omdat er bij iedere website altijd online vindbaarheid wordt verzorgd, wij verkopen geen losse pakketten. Wij hanteren geen opstap producten waarna we op zoek gaan naar de Upsell bij u. Wij willen ertoe doen voor onze klanten. Dit voelt u direct in de eerste kennismaking. Wij zijn geen harde verkooporganisatie maar een partij welke is ontstaan uit het bundelen van marketingkracht en het klaar zijn met de hoeveelheid onkunde op dit gebied. Daarom kunt u bij ons iedere maand uw abonnement opzeggen. Dit is een zekerheid welke geen enkele andere marketingorganisatie u zal bieden waar u ook uw website laat bouwen.

Klanttevredenheid

Dit geeft ons bestaansrecht. Zonder tevreden klanten en klanten die niet opzeggen zouden wij ons werk niet kunnen doen. Deze wisselwerking maakt dat alle klanten van Summit Marketing er vanuit kunnen gaan dat zij iedere maand een up to date website zullen hebben.

Toekomst

Ondernemingen staan nooit stil en er is altijd wel wat te wijzigen. Geef uw wijzigingen door en wij kijken hoe we dit kunnen inpassen zonder afbreuk te doen uw online marketing. Wij zijn dus absoluut geen partij die zegt: ‘roept u maar en wij draaien wel’. Bij alle stappen wordt altijd zorgvuldig rekening gehouden met het effect op uw online marketing. Dit mag u immers toch ook verwachten van een online marketing bureau.

Scroll naar top