De kracht van lokaal bloggen

De kracht van lokaal bloggen door Summit Online Marketing

De kracht van lokaal bloggen, door Summit Marketing Almere

In dit artikel nemen wij iedereen, die interesse heeft in kennis over bloggen, mee in hoe krachtig lokaal bloggen is. Lees hier meer.

De doelstelling bloggen voor marketing Almere

Voor bloggen is het belangrijk een doel te stellen. Wil je bijvoorbeeld kennis delen met geïnteresseerden of wil je websitebezoekers of wil je jezelf graag positioneren als professional of heel wat anders? Begin hier eerst mee. De doelstelling van deze blog is tweeledig. Enerzijds willen willen wij graag extra vindbaarheid omtrent onze bedrijfsnaam en anderzijds om aan te geven waar onze prioriteiten liggen, daarover leest u straks meer. Wij zijn bijvoorbeeld nog niet goed vindbaar onder Summit Almere of marketing Almere.

Summit Almere - marketing Almere klant positie
Onze klant in Hoofddorp, Marketing Almere

Onze branche schrijft veel inhoudelijke en voor Google kwalitatieve content. Dit maakt voor ons dat landelijk bloggen lastiger is om als voorbeeld te stellen. Deze blog schrijven wij dus om ons onder de aandacht te brengen onder Summit Almere en marketing Almere. Waarbij marketing Almere een moeilijke term is, maar daarover leest u onderaan de pagina meer.

Summit Almere of marketing Almere, waarom noteren wij dit meerdere keren?

Summit Almere - marketing Almere klant positie 2
klant Summit Almere

Het algoritme van Google, Bing, Yahoo en DuckDuckGo maken allemaal gebruik van de woorden die wij schrijven, hoe actief we online zijn enzovoort. Online actief zijn, hebben wij eerlijk gezegd links laten liggen voor onszelf. Waarom zouden wij dit in godsnaam doen als dit onze core business is. Wij hebben een aantal klanten die wij graag enorm tevreden willen maken en houden. Daarom hebben wij de keuze gemaakt veel te bloggen, te schrijven, linkbuilden en animatievideo’s maken voor onze klanten. Onze marketing voor Summit Almere en marketing Almere heeft dus op een laag pitje gestaan. Raar en ondoordacht?

Integendeel, wij hebben deze keuze heel bewust gemaakt. Onze klanten mogen per maand opzeggen, zij het met een opzegtermijn van 3 maanden. Meerwaarde voor onze klanten bieden staat dus centraal. Wij maken een commitment naar onze klanten en hier gaan wij dan vol voor. Hierin cijferen wij ons dus even tijdelijk weg. Voor ons heel logisch, maar voor potentiële klanten wellicht niet. Wij hopen met deze blog wat meer duidelijkheid te scheppen waarom u ons niet altijd kon vinden onder Summit Almere of marketing Almere.

Wat is DuckDuckGo? Dit is een zoekmachine die geen enkele registratie doet voor wat betreft cookies en je zoekgedrag. Dit is pure zoekmachine. Onze klanten doen het doorgaans ook goed in deze zoekmachine omdat wij actief voor onze klanten werken.

Summit Almere - marketing Almere klant positie 3
Summit Almere – marketing Almere tips

Summit Marketing is een hele kleine organisatie met een enorme drive meerwaarde te brengen

Wij wisten van te voren dat wij ons in een markt zouden begeven van cowboys, gedupeerde ondernemers en gebakken lucht. Wij weten dat wij met onze manier van werken en overcomplete abonnementen echt kunnen zorgen voor nieuwe klanten voor onze klanten. Hoezo kunnen wij dit wel en andere niet? Andere partijen kunnen dit ook zeker. Bij ons begint het veelal met het bouwen van een site die goed op de potentiële klant van onze klant aansluit. Daarnaast houden wij alle data in de gaten en schakelen bij waar nodig. Blijkt dat de bounce rates te hoog zijn? Dan komen wij proactief met een oplossing om ervoor te zorgen dat potentiële klanten wel degelijk iets met de website van onze klanten willen doen.

Dat kost toch enorm veel tijd? Ja dat klopt zeker, dit is 1 van de redenen waarom wij onze marketing in Almere op laag pitje hebben gezet. Onze eigen klanten eerst en dan pas wij!

Marketing Almere waarom kiezen voor Summit Almere?

Onze propositie is goedkoop ten opzichte van de grotere spelers, die hetzelfde of minder doen dan wij. Wij bieden all in pakketten aan, waarbij de nadruk ligt op unieke en kwalitatieve content. Door onze klanten een stok achter de deur te geven, door maandelijkse opzeggingen te accepteren, maar wij hebben zelf ook een stok achter de deur. Wij investeren in de opstartfase tussen de 30 en 50 uur aan onze klanten die niet volledig declarabel zijn, dit betekend dat onze klanten € 295,- administratiekosten betalen. Dit staat in verhouding tot de hoeveel tijd die wij in onze klanten stoppen. Onze winst komt wel denken wij, eerst maar een tevreden klant maken.

Wij hebben niet een sexy gebouw met dure auto’s voor de deur. Waar wij wel in investeren zijn onze klanten en onze eigen server. Dit is waar we op de lange termijn beter van worden.

De kracht van vindbaarheid versus bloggen over Summit Almere en marketing Almere

Bent u tot hier gekomen? Heeft de tijd en energie gestoken in het lezen van deze blog? Bedankt daarvoor. Wilt u ook door ons worden geholpen? Hier geven wij nog enkele voorbeelden van website die wij voor onze klant hebben gemaakt met de posities die wij hebben behaald binnen een tijdsbestek van 2 maanden na livegang. Onze klanten halen hier direct al voordeel uit. Dus wacht niet langer en bel 06-43252907 of stuur een mail naar robin@summitmarketing.nl. Hieronder geven wij dus nog enkele voorbeelden van onze klanten en tips voor het kiezen van een gedegen marketing partij.

5 tips voor het kiezen van een geschikt online marketing Almere partner door Summit Almere
  1. Geloof niet in woorden, vraag door en vraag naar voorbeelden
  2. Op het gebied van SEO zijn er geen garanties, alleen hard werken.
  3. Vraag bedenktijd, gaat een verkoper heel moeilijk doen, trek je conclusie.
  4. Gaat het om alleen vindbaarheid? Het gaat om conversie!
  5. Zit u er lang aan vast? Waarom? Waarschijnlijk omdat het winstpakkers zijn!
Slotwoord Marketing Almere – Summit Almere blog
Marketing Almere resultaten in Google Scooter Service Almere
Resultaten in Google Scooter Service Almere Marketing Almere

Wij willen graag iedereen waarschuwen voor de vele valkuilen omtrent online marketing bedrijven. 1 van de redenen dat het lastig is om onze eigen marketing helemaal top te doen is de grote hoeveelheid concurrentie. Hieronder kunnen jullie 2 voorbeelden vinden van lokale zoekopdrachten in Almere. Op de term marketing Almere zijn er 7.620.000 hits. Dit betekend dat er in de Google index meer dan 7 miljoen artikelen bestaan die gericht zijn op marketing Almere. Jullie kunnen je vast voorstellen dat het lastig is om als nieuwkomer hier tussen te komen. Pak voorbeeld scooter service Almere, onze oude klant Garage Niro hebben wij binnen 2 maanden op de 4e positie gekregen. Helaas zijn zij er mee gestopt en staat deze al op de 5e positie nu. Deze zoekopdracht heeft dan 1.700.000 hits in Google.

marketing almere resultaten in Google
Marketing Almere resultaten in Google
Summit Almere - Marketing Almere positie Garage Niro
Summit Almere – Marketing Almere positie Garage Niro

Leuke anekdote van onze voormalige klanten Garage Niro. Wij kwamen onder scooter service Almere binnen op een 4e positie. De eigenaar van hun concurrent vond dit niet leuk en wilde dat wij dit weghaalden. Wij hebben onze klant destijds geïnformeerd en geadviseerd op basis van onze eigen legal kennis. Wij hebben ze ook geadviseerd over hun nieuwe huurovereenkomst, die ze helaas niet zijn aangegaan maar hebben besloten de bedrijfsactiviteiten te staken. Hier in ieder geval een foto van een bericht hoe onze relatie was.

Marketing Almere goede review Summit Marketing
Oprecht blije reactie klant, Marketing Almere

Kortom, wij gaan ontzettend ver om onze klanten tevreden te stellen en te houden. Wilt ook een echte partner voor Marketing Almere of Summit Almere? Wij zullen ten alle tijden eerlijk zijn in wat wij kunnen doen, verwachten te bereiken en in welk tijdsbestek. Geen garanties maar een eerlijke visie. Bekijk hier onze pakketten, maar bel dan gerust met ons op 06-43252907.