Graham Hulsebos Verkooptrainingen

  • Graham Hulsebos Verkooptrainingen

In de laatste week van april 2019 is er een samenwerking tussen Summit Online Marketing en Graham Hulsebos Verkooptrainingen tot stand gekomen. Summit Marketing zet zich in om de agenda van de verkooptrainingen te vullen. Summit maakt hierbij maximaal gebruik van alle online marketing tools, zoals Google Ads, Social Media Marketing en natuurlijk SEO. We gaan nieuw beeldmateriaal verzorgen, video-opnames doen en leuke marketingcampagnes bedenken en uitvoeren.

Graham Hulsebos Verkooptrainingen is een van Nederlands beste verkooptrainers. Met een gemiddelde waardering van een 9, scoort Graham Hulsebos al jaren goed bij Springest.nl en Edubookers.nl.

Summit Marketing gaat ervoor zorgen dat de lege plekken opgevuld gaan worden. We zetten in op social media, organische vindbaarheid en voor de korte termijn verschillende Google Ads campagnes. We gaan ook werken aan een compleet nieuwe website gebaseerd op WordPress, waarbij alle gewenste functionaliteiten aanwezig zullen zijn. Denk hierbij aan een verregaande integratie van een boekingssysteem met gekoppelde agenda.

Category: SEO, Social Media Advies

Share Pin it

0 comments

Write a comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *