Webdesign Almere

[vc_row parallax=”content-moving” parallax_image=”1815″ css=”.vc_custom_1571831581830{padding-bottom: 50px !important;background-position: center;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column width=”1/2″][vc_custom_heading text=”Webdesign Almere” font_container=”tag:h1|font_size:46|text_align:left|color:%231e73be|line_height:1″ google_fonts=”font_family:Montserrat%3Aregular%2C700|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal” css=”.vc_custom_1571831659722{padding-top: 100px !important;}”][vc_column_text css=”.vc_custom_1571833575620{padding-top: 25px !important;}”]

Summit Marketing maakt websites die perfect passen bij jouw doelgroep. 

Wij maken websites die altijd up-to-date zijn en bovendien goed worden gevonden door zoekmachines zoals Google.[/vc_column_text][vc_btn title=”GRATIS ADVIES” style=”3d” shape=”square” color=”green” size=”lg” align=”center” i_icon_fontawesome=”fa fa-check” add_icon=”true” link=”url:tel%3A%2B31643252907|||” css=”.vc_custom_1571833513924{padding-top: 25px !important;}”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”11611″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row equal_height=”yes” content_placement=”middle” css=”.vc_custom_1571832473818{margin-bottom: -1px !important;padding-top: 50px !important;padding-bottom: 50px !important;}”][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”10792″ img_size=”full” alignment=”center” css_animation=”zoomInLeft”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_custom_heading text=”Vindbaar dankzij Summit Marketing!” font_container=”tag:h2|font_size:38|text_align:left|color:%231e73be|line_height:1″ google_fonts=”font_family:Montserrat%3Aregular%2C700|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal”][vc_column_text]Jouw website wordt helemaal ingericht op jouw belangrijkste zoektermen zodat zoekmachines, zoals Google jouw website makkelijk kunnen indexeren. De doelstelling daarbij is het zoveel mogelijk contact met (nieuwe) klanten, of het genereren van verkopen of sales via een webshop.[/vc_column_text][vc_btn title=”BETERE VINDBAARHEID” style=”3d” shape=”square” color=”green” size=”lg” align=”center” i_icon_fontawesome=”fa fa-search” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fsummitmarketing.nl%2Fdiensten%2Fseo%2F|title:Zoekmachine%20Optimalisatie||”][/vc_column][/vc_row][vc_row 0=”” full_width=”stretch_row_content_no_spaces”][vc_column 0=””][vc_separator][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Elke website heeft onderhoud en sturing nodig om zo het beste resultaat te bereiken. Is dit moeilijk? Voor Summit marketing niet, het is onze passie goede resultaten te behalen voor onze klanten. Dit doen wij het liefst tegen bedragen die veel lager liggen dan veel concurrenten? Waarom doen wij dit? Simpelweg omdat wij graag met jou een langdurige relatie willen aangaan, waarbij vertrouwen en resultaten voorop staan!

Wat is webdesign?

Webdesign is het vormgeven van websites. Webdesign kun je veel breder trekken waarbij de technische aspecten, functionaliteiten, vormgeving, teksten en psychologie allemaal in dienst staan van het webdesign. Summit Marketing werkt met verschillende CMS platformen waarbij webdesign een grote rol speelt. Hieronder zullen wij een aantal CMS (Content Management Systeem) platformen toelichten.

Joomla of WordPress?

Summit Marketing werkt met Joomla en WordPress. WordPress geniet onze voorkeur omdat wij hier beter qua vormgeving mee om kunnen gaan. Heb je al een website op basis van het Joomla platform, dan kunnen we zeker voor jou aan het werk.

Webdesign door middel van teksten

Hoe lees je zelf een website? Voor Summit Marketing begint het altijd een stap eerder. Waarom? Omdat je websitebezoekers eerst moet triggeren überhaupt de teksten te lezen. Als een website te lang duurt om te laden, haken websitebezoekers al af. Kom je op een website met alleen maar tekst, dan schrikt dit af wanneer je bijvoorbeeld op zoek bent naar een dakker in Almere. Hier wilt een potentiële klant eerst in één oogopslag vertrouwen krijgen. Heeft mijn potentiële opdrachtgever zijn of haar best gedaan om mij te overtuigen met hem of haar zaken te doen.

Als je dan jouw potentiële klant hebt weten te bewegen om jouw website-tekst te laten lezen, dan is het van belang psychologie toe te passen. Hoe wek je door middel van tekst vertrouwen? Ook aan dit aspect ligt veel informatie ten grondslag. Alle informatie is hiervoor voorhanden op het internet. Heb jij op jouw website al call to actions? Staan ze op de juiste plek? Maak je het je potentiële klant zo makkelijk mogelijk om contact op te nemen? Iedere webpagina dient te worden voorzien van de juiste teksten in de breedste zin van het woord.

“Wat is jouw doelstelling met je website? Behaal je deze doelstellingen of kun je hier hulp bij gebruiken? Wij zetten al onze kennis en expertise in voor onze klanten o.b.v. maandbetalingen en de mogelijkheid om op te zeggen als wij de doelstellingen niet halen.”

Wanneer je gaat samenwerken met Summit Marketing, dan nemen wij dit allemaal uit handen en kun je bouwen op de expertise. Valt dit allemaal in de maandbedragen? Wij investeren graag in onze relaties met dien verstande dat onze relatie langdurig wordt. Het risico ligt hierbij volledig bij Summit Marketing.

“Waarom is ons pakket maandelijks opzegbaar? Als je genoeg geld aan je website verdient en je bent uitermate tevreden, dan blijf je waar je zit.”

Webdesign door middel van vormgeving

Wat is vormgeving? Vormgeving in de ogen van Summit Marketing is heel breed. Het begint al bij het logo. Deze moet in overeenstemming zijn met de website. Hoe scan je zelf een website? Je scant een website waarschijnlijk zoals de meeste mensen. Op vertrouwen. Wat is dan vertrouwen? Voor het vertrouwen is het van belang om in de huid van je potentiële klant te kruipen, wat wil jouw potentiële klant zien? Weten komt terug bij teksten.

Kun je ook te veel doen aan vormgeving? Dit is absoluut mogelijk. Stel je eens voor dat je op zoek bent naar een lokale betrouwbare dakdekker die jouw daklekkage kan oplossen. Stel je voor dat je een gigantisch groot pand ziet met wel 100 van de nieuwste bussen. De meeste mensen zullen dan denken, dat gaat de wereld kosten en de kans is groot dat deze website niet bij jouw wensen op dat moment aansluit. Je wilt namelijk worden geholpen, niet eerst een receptioniste aan de lijn, dan een planner, dan 2 man met voorrijkosten die komen kijken, daarna de afdeling verkoop die de offerte doet toekomen, dan de afdeling inkoop dit de inkoop moet doen en dat je probleem over een aantal weken is verholpen. 

Kun je ook te weinig vormgeving doen? Stel je komt op een website en ziet direct zwaar verouderde website die niet meer van deze tijd is. De kans is vrijwel nihil dat je besluit de teksten te gaan lezen, laat staan überhaupt contact op te nemen.

“Vormgeving is dé expertise van Martijn. Als creatieveling soms lastig te managen, maar creativiteit heeft vrijheid nodig. Ik heb in mijn professionele carrière nog nooit een betere vormgever gezien van Martijn.”

Vormgeving zit ook in detail. Detail die misschien in eerste instantie niet eens ziet, maar die wel degelijk mee gaat in de scan van jouw potentiële klant. Dit zijn de details die bij onze dienstverlening horen. Vormgeving is bij het webdesign van belang bij de weergave op de computers, tablet en telefoons. Hier dient men bij goed webdesign altijd rekening te houden.

Webdesign met functionaliteiten

Hierbij kun je denken aan contactformulieren, internal linkbuilding, mail of belbuttons, toevoegen van externe video’s of het toevoegen van afbeeldingen. Alles wat er op je website staat heeft een functie of kan een functie hebben.

 

Alle functionaliteiten moeten aansluiten op je doelgroep. Zou het zin hebben om een login omgeving te hebben voor je klanten als je op zoek bent naar een dakdekker of schrikt dit juist af?

Veel aanbieders op de markt, waarom Summit Marketing?

Je wilt een website laten maken, met of zonder online marketing? In onze dienstverlening zit altijd online marketing. Waarom? Een tekst of een plaatje die aansluit op je doelgroep is al online marketing. Wij leven echter bij de gratie dat een website moet leiden tot nieuwe klanten. We gebruiken hiervoor al onze kennis. We bouwen je website van A tot Z en blijven deze monitoren en aanpassen totdat je onze dienstverlening gemakkelijk terugverdiend met je website. Dat is wat webdesign voor Summit Marketing is. Onze website is niet alleen een visitekaartje maar is zoveel meer dan dat.

Interesse in een vrijblijvend gesprek? Dit mag ook telefonisch. Stuur een mail naar robin@summitmarketing.nl of bel direct met 06-43252907.

“Wij gaan door tot je erg tevreden bent met je nieuwe website. Wij zijn gevestigd in Almere en zijn niet kantoorhoudend. Dit vertaald zich dan ook in onze zeer gunstige prijzen.”[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Scroll naar top